Jocuri Avioane Lupta


   Jocuri cu Jocuri Avioane Lupta jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Lupte Avioane

E un joc interactiv care iti pune mintea la contributie.Un joc cu o rezolutie 3d in care tre sa duci lupte cu avioane in aer.Spor la treaba si distractie placuta.
Miniclip Misiune complicata

. Urmareste instructiunile jocului si treci la urmatoarea misiune. Incearca sa te aperi de armata zombi care vine spre tine. Tu ai destul armament si unitati de lupta, incat poti inainta si totodata sa-i elimini.Jocurile cu zombi sunt ceva mai complicate, dar tu ai deja experienta.
Miniclip Masina de razboi

Efectele speciale sunt folosite la maxim in acest joc.Acesta experienta este atractiva pentru baieti si fete.Masina de razboi este un joc de actiune unde lupta este continua.
Miniclip Sonic Syndicate

Sonic x5 se lupta din greu cu soldatul gardian.Ajutal pe sonic sa supravietuiasca si sa duca misiunea la bun sfarsit.El are o lupta foarte grea cu acei roboti.
Miniclip Bombardamentul

Foloseste mouse-ul si distruge avioanele.Acum ai ocazia sa demonstezi acest lucru. .Orice baiat se viseaza ca se lupta cand e mic.In acest joc,ai un scop bine definit, sa aperi baza militara de multimea avioanelor.
Miniclip Sonic x 1

Sonic este un robot de ultima generatie pe care puteti sa il urmariti pe cartoon network.Cel mai bun robot din desene animate sonik este de neoprit in lupta.Ajuta-l pe sonic x1 sa recupereze toate inelele.
Miniclip Batalie in aer

Un joc interactiv cu avioane care vrea sa semene cu luptele care s-au dus in cel de-al doilea razboi mondial deasupra Berlinului.Jocul incerca sa va aduca in perioada razboiului , ocazie cu care puteti intelege un pic de istorie.Nu pot decat sa va doresc distractie placuta si spor la lupta.

Ultimele jocuri adaugate pe minicip .info.roCele mai cautate jocuri miniclip
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta