Jocuri Avioane Lupta


   Jocuri cu Jocuri Avioane Lupta jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Lupte Avioane

E un joc interactiv care iti pune mintea la contributie.Spor la treaba si distractie placuta.Un joc cu o rezolutie 3d in care tre sa duci lupte cu avioane in aer.
Miniclip Misiune complicata

Jocurile cu zombi sunt ceva mai complicate, dar tu ai deja experienta. Tu ai destul armament si unitati de lupta, incat poti inainta si totodata sa-i elimini. Urmareste instructiunile jocului si treci la urmatoarea misiune. . Incearca sa te aperi de armata zombi care vine spre tine.
Miniclip Sonic x 1

Cel mai bun robot din desene animate sonik este de neoprit in lupta.Ajuta-l pe sonic x1 sa recupereze toate inelele.Sonic este un robot de ultima generatie pe care puteti sa il urmariti pe cartoon network.
Miniclip Masina de razboi

Acesta experienta este atractiva pentru baieti si fete.Efectele speciale sunt folosite la maxim in acest joc.Masina de razboi este un joc de actiune unde lupta este continua.
Miniclip Bombardamentul

In acest joc,ai un scop bine definit, sa aperi baza militara de multimea avioanelor.Foloseste mouse-ul si distruge avioanele. .Acum ai ocazia sa demonstezi acest lucru.Orice baiat se viseaza ca se lupta cand e mic.
Miniclip Sonic Syndicate

El are o lupta foarte grea cu acei roboti.Ajutal pe sonic sa supravietuiasca si sa duca misiunea la bun sfarsit.Sonic x5 se lupta din greu cu soldatul gardian.
Miniclip Batalie in aer

Un joc interactiv cu avioane care vrea sa semene cu luptele care s-au dus in cel de-al doilea razboi mondial deasupra Berlinului.Nu pot decat sa va doresc distractie placuta si spor la lupta.Jocul incerca sa va aduca in perioada razboiului , ocazie cu care puteti intelege un pic de istorie.

Jocuri 2009 adaugate10 dintre cele mai bune jocuri
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta