Jocuri Cooking


   Jocuri cu Jocuri Cooking jocuri miniclip online gratuite

Miniclip La Academia de Gatit

Jocurile de cooking te invata sa faci si mancare. . Foloseste mouse-ul si fii atent, cand apare o mana in loc de sageata poti folosi ingredientul la ce te-ai gandit. Participa la Academia de Gatit si o sa devii un bucatar excelent.
Miniclip Veverita la gatit

. Ea are foarte mult de gatit si uita ingredientele. Tu memoreaza mai intii lista cu ingrediente, cu ajutorul mouse-ului dai click si pui ingredientele in bol. Vino in joc alaturi de veverita si ajut-o la gatit.Foarte frumoase jocurile cooking, mai ales fetitele isi gasesc o preocupare. Distractia este mare.
Miniclip Iepurasii de Paste

Ajuta-i si tu sa pregateasca desertul pentru petrecere. Fii atent nu uita ingredientele, mai trage cu ochiul la instructiuni. Ei se pregatesc pentru marea sarbatoare de Paste. .Participa si iepurasii la cooking.

Ce mai e nou pe site-ul de jocuri10 dintre cele mai bune jocuri
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta