Jocuri Impuscaturi


   Jocuri cu Jocuri Impuscaturi jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Lunetistul Singuratic

Jocul este cu impuscaturi.Sa duci misiunile la bun sfarsit.Ai vazut in filme ca cei mai apreciati politisti sunt cei care rezolva o misiune.Asta tre sa faci si in acest joc.
Miniclip Misiune indeplinita

.Foloseste instructiunile si distreaza-te.Vino in acest joc si ai tot ce vrei: batai, impuscaturi. Ajuta-l pe serif sa elimine persoanele care nu respecta legea.
Miniclip Fortele de elita

Fortele de elita sunt cele mai bine antrenate forte din lume si sunt antrenate sa faca fata unor impuscaturi.Iti plac filmele cand personajul bun il prinde pe cel rau nu.Asta tre sa faci si in acest joc unde este de partea personajului bun.
Miniclip Misiune grea

Atentie la instructiuni .Acum ai gasit ce-ti doreai. Un joc cu impuscaturi ca te apuca groaza. Misiunea este destul de complicata, dar tu sigur te descurci.
Miniclip Impuscaturi cu masina

Fii erou pentru o zi.Un super joc cu mafioti si lupte de strada.Asteapta sa se incarce prezentarea peste care nu poti trece.Mafioti ataca din nou orasul Chicago.
Miniclip Impuscaturi cu Mafioti

Daca iti plac filmele cu impuscaturi atunci acest joc este ideal pentru tine.distractie placuta.Cel mai nou joc cu mafioti.

Jocuri 2009 adaugateCele mai cautate jocuri miniclip
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta