Jocuri Macarale


   Jocuri cu Jocuri Macarale jocuri miniclip online gratuite

Miniclip La depozit de fier vechi

In acest joc foloseste macaraua sa colectezi din gramada de fier vechi tot felul de masini,motociclete pentru a fi contorsionate. .Jocurile preferate ale baietilor sunt cele cu masini, motociclete, macarale. Tasta Space o poti folosi si la treaba.
Miniclip Castiga cursa

Pana atunci intra in joc, ia-ti masina preferata si castiga fiecare circuit. Fii atent la instructiuni. Numai asa poti continua cursa.Succes. .Ai particpat la tot felul de concursuri cu masini, dar un prieten ti-a propus un concurs de macarale.
Miniclip Cursa de viteza

.Sagetile te vor ajuta. Scopul tau este sa castigi, dar viteza maxima.Jocurile cu macarale sunt deosebite de jocurile cu masini. Aici, adrenalina este la maxim. De exemplu in acest joc de curse cu masini, ai de facut viraje, deplasari imposibile si tot ce-ti place.

Ultimele jocuri adaugate pe minicip .info.roCele mai cautate jocuri miniclip
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta