Jocuri Mario Joc


   Jocuri cu Jocuri Mario Joc jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Super Mario

Aceasta masinarie in loc de combustibil foloseste apa. Se va aproviziona cu apa singur cand vei merge langa bazin.Foloseste sagetile DREAPTA-STANGA pentru a te deplasa, sageta SUS pentru salt si tasta SPACE pentru a zbura. Ca sa functioneze aparatul zburator trebuie sa ai apa in el.In acest joc Super Mario are un aparat care il ajuta sa zboare.
Miniclip Soldatul Mario

Mario este cel mai cunoscut personaj din jocurile pe Pc. Intra si ajuta-l pe Mario, foloseste sagetile si trage cu tasta C.De aceasta data Mario face parte din trupele de elita, unde trebuie sa elimine intrusii. .
Miniclip Vitamina Mario

.Pentru asta te ajuta tasta A sau S.Stim ca Mario nu te plictiseste, deoarece in acest joc ai putin mai mult de lucru. Foloseste vitaminele Mario pentru a scapa de virusi. Cu ajutorul sagetilor pune vitaminele peste virusi dar trebuie culorile la fel cu virusii.Succes.
Miniclip Mario si Poker-ul

Joaca si tu alaturi de Luigi, Bowser sau printesa Peach si distractia este mai mare.Faimosul Mario il intalnim si la poker. . Foloseste mouse-ul, dar respecta instructiunile, si daca ai carti bune sigur vei castiga.
Miniclip Super Mario si Puisorul

Super Mario are o misiune foarte grea.Doar aici pe miniclip info ro.Trebuie sa il ajute pe pui sa evadeze si sa scape din mainile oamenilor rai.Te misti cu sagetile stanga si dreapta.
Miniclip Mario in pericol

Sunt atacati de monstri, iar tu ajuta-i sa scape. Foloseste sagetile si tastele A, W, S, D. .Cele 2 personaje foarte cunoscute voua Mario si Luigi sunt in fata unui mare pericol.

Ultimele jocuri adaugate pe minicip .info.roCele mai cautate jocuri miniclip
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta