Jocuri Mario Vechi


   Jocuri cu Jocuri Mario Vechi jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Super Mario si Puisorul

Doar aici pe miniclip info ro.Super Mario are o misiune foarte grea.Te misti cu sagetile stanga si dreapta.Trebuie sa il ajute pe pui sa evadeze si sa scape din mainile oamenilor rai.
Miniclip Vitamina Mario

Cu ajutorul sagetilor pune vitaminele peste virusi dar trebuie culorile la fel cu virusii. . Foloseste vitaminele Mario pentru a scapa de virusi.Stim ca Mario nu te plictiseste, deoarece in acest joc ai putin mai mult de lucru.Succes.Pentru asta te ajuta tasta A sau S.
Miniclip Mario in pericol

Cele 2 personaje foarte cunoscute voua Mario si Luigi sunt in fata unui mare pericol. Foloseste sagetile si tastele A, W, S, D. . Sunt atacati de monstri, iar tu ajuta-i sa scape.
Miniclip Zuma Gratis

Este un joc vechi pe care chiar si oameni mai il joaca.Daca iti place zuma deluxe atunci nu iti ramane decat sa intri in joc.Jocul zuma este unul dintre cele mai cunoscute jocuri.
Miniclip La depozit de fier vechi

Jocurile preferate ale baietilor sunt cele cu masini, motociclete, macarale. .In acest joc foloseste macaraua sa colectezi din gramada de fier vechi tot felul de masini,motociclete pentru a fi contorsionate. Tasta Space o poti folosi si la treaba.
Miniclip Mario si Poker-ul

Joaca si tu alaturi de Luigi, Bowser sau printesa Peach si distractia este mai mare. . Foloseste mouse-ul, dar respecta instructiunile, si daca ai carti bune sigur vei castiga.Faimosul Mario il intalnim si la poker.
Miniclip Super Mario

In acest joc Super Mario are un aparat care il ajuta sa zboare. Aceasta masinarie in loc de combustibil foloseste apa. Ca sa functioneze aparatul zburator trebuie sa ai apa in el. Se va aproviziona cu apa singur cand vei merge langa bazin.Foloseste sagetile DREAPTA-STANGA pentru a te deplasa, sageta SUS pentru salt si tasta SPACE pentru a zbura.
Miniclip Soldatul Mario

.De aceasta data Mario face parte din trupele de elita, unde trebuie sa elimine intrusii.Mario este cel mai cunoscut personaj din jocurile pe Pc. Intra si ajuta-l pe Mario, foloseste sagetile si trage cu tasta C.

Ultimele jocuri adaugate pe minicip .info.roRecorduri realizate de copii
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta