Jocuri Masini 3d


   Jocuri cu Jocuri Masini 3d jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Masini de Tuns Iarba

Tu poti sa iti selectezi masina si sa tunzi cat mai mult gazon.Este o intrecere intre masinile de tuns iarba.Jocul este interactiv deoarece este o cursa de masini si nu orice masini ci de tuns iarba.
Miniclip Curse de masini cu Bratz

Esti fetitza si iti place sa mergi cu masina.Poti sa incerci sa conduci masina lu Bratz .Acolo ai si instructiuni de joc dar si obtiunea sa joci cu alti prieteni online.
Miniclip La depozit de fier vechi

In acest joc foloseste macaraua sa colectezi din gramada de fier vechi tot felul de masini,motociclete pentru a fi contorsionate.Jocurile preferate ale baietilor sunt cele cu masini, motociclete, macarale. . Tasta Space o poti folosi si la treaba.
Miniclip Cursa de viteza

.Jocurile cu macarale sunt deosebite de jocurile cu masini. Aici, adrenalina este la maxim.Sagetile te vor ajuta. De exemplu in acest joc de curse cu masini, ai de facut viraje, deplasari imposibile si tot ce-ti place. Scopul tau este sa castigi, dar viteza maxima.
Miniclip Castiga cursa

.Ai particpat la tot felul de concursuri cu masini, dar un prieten ti-a propus un concurs de macarale. Numai asa poti continua cursa.Succes. Fii atent la instructiuni. Pana atunci intra in joc, ia-ti masina preferata si castiga fiecare circuit.
Miniclip Curse Masini 3d

Un joc foarte intersant 3d dar tre sa intri aici http://www.anunturi--gratuite,eu/anunturi-shockwave-installer-slim-55038/ pentru a downlaoda programul care te va ajuta sa joci acest joc.Sper sa va puteti downloada jocul si sa va distrati.

Ultimele jocuri adaugate pe minicip .info.roRecorduri realizate de copii
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta