Jocuri Online 3d


   Jocuri cu Jocuri Online 3d jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Zuma online

Daca iti place si pinball si zuma atunci acest joc online le combina pe amandoua.Zuma deluxe pinball este un joc de pinball dar foloseste grafica de la zuma luxor.Jocuri zuma gasiti pe acest site.
Miniclip Ping Pong Online

Daca iti place jocul de ping pong atunci demostreaza-ti calitatile aici.La sfarsitul setului trebuie sa iesi invingator.Ai o masa de ping pong si tre sa joci 2 seturi.
Miniclip Michael Jackson Skateboard

Jocul face parte din jocurile online ale anului 2009.Jocurile cu Michael Jackson sunt cele mai noi jocuri 2009.Ele au aparut in urma decesului binecunoscutului artist.
Miniclip Solitaire Online

Jocul este un pic modificat pentru mai mult fun.Jocul este gratuit asa ca puteti sa jucati de cate ori vreti.Celebrul joc solitaire care este pe orice versiune de windows este acum online.
Miniclip Curse de masini cu Bratz

Esti fetitza si iti place sa mergi cu masina.Acolo ai si instructiuni de joc dar si obtiunea sa joci cu alti prieteni online.Poti sa incerci sa conduci masina lu Bratz .
Miniclip Zuma Free

Acest joc zuma free este o versiune zuma gratuit chinezeasca.Jocul imbina zuma online cu jocurile chinezesti.Distractie Placuta.Tre sa tai sushi.
Miniclip Luxor Online

Cel mai tare joc este zuma.Dar au aparut diferite variante.Este un joc interesant.Variata 2009 este Luxor Online. In anul 2004 a castigat tilul RealArcade de cel mai popular joc.

Ce mai e nou pe site-ul de jocuriCele mai cautate jocuri miniclip
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta